onsdag, januari 23, 2008

Ultraljud!

Idag var vi på sista ultraljudet :) Och det var så skoj att äntligen få se vår älskade dotter igen. Det var ju ett bra tag sedan förra ultraljudet. Hon ligger redan långt ner med huvudet och barnmorskan sa att hon var redo för att komma ut. Så man får väl se om lilla Nellie vill stanna kvar i mammas mage dem sista veckorna eller hon kanske kommer tidigare ;)
Allting såg jätte bra ut och hon väger nu 2281 gram och dem räknar med att hon kommer väga cirka 3500 gram om hon kommer ut som beräknat. Men det är ju sådant som man aldrig vet, det är ju bara riktlinjer.

Nu är det ju inte så lång tid kvar och vi längtar så efter lilla Nellie här hemma. Igår gjorde vi iordning i vårt sovrum. Ändrade om så att vi fick plats med både spjälsängen och skötbordet. Och det blev faktiskt riktigt bra! Skönt att ha det gjort nu :) Nu är allting klart och allt som återstår är lilla Nellsan! :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va skoj gumman! Hur många bilde fick du? Då kommer Nellie väga ungefär vad felicia skulle gjort om hon hade stannat inne i min mage hela tiden. Jag hoppas så att Nellie kommer lite tidigare, 2 veckor som Felicia hade ju inte gjort något :) Glöm nu inte att packa väskan ni ska ha med er til förlossningen. Jag skulle ju göra det den 1 hade jag tänkt så det blev gjort i lugn o ro men så blev det inte :) Kramar Emma

Anonym sa...

härligt! :)

spättan sa...

Va bra att allt är som det skall det är alltid en tröst, men det gör inget om hon kommer lite tidigare så man kan lukta på byby lukt igen Kram mamma