söndag, januari 13, 2008

Igår...

... hände det faktiskt lite saker :)Först var vi och ordnade med så svärmors bouppteckning blev klar. J skulle fylla i lite papper och så. Inte så roligt precis men det var ändå skönt att det blev gjort. Nu är allt klart förutom att urnan ska ner i jorden med. Det är fortfarande inte bestämt när det blir av. Men personligen hoppas jag på att det blir snart så man kan gå vidare därifrån med sen. För den dagen blir inte heller rolig, känns som att allting kommer upp igen när vi ska sätta urnan... Men det är inget att tänka på redan nu eftersom vi ju som sagt inte vet när det blir av.

På eftermiddagen var vi nere hos Kendra och Martin en sväng och drack kaffe och snackade bort en timme eller två :) Och det var riktigt trevligt, längesen jag och Kendra umgåtts nu kändes det som.

Oj, jag glömde ju att vi var och köpte en ny trådlös telefon igår. Inget märkvärdigt alls, en billig och enkel telefon men förhoppningsvis bra ändå :) Vår gamla telefon bara brusar och man hör knappt vad man pratar med säger. Skönt att nu ha en ordentlig telefon hemma igen.

Och på kvällen blev vi bjudna på kaffe och kaka hemma hos Tony och Anki och deras två små busungar. Det var jätte trevligt och vi stannade där ett bra tag. Träffade även en mycket gammal kompis till oss som vi inte sett på bra många år och det var jätte skoj.

När vi kom hem blev det soffdax och sen kom vi nog inte isäng förräns klockan var närmare 01.00 och det är sent för oss här hemma *S* Man har ju inte så mycket ork och energi i kroppen som man en gång haft ;))

Och nu mera kaffe för att se om man kan vakna till liv lite :)

Inga kommentarer: