torsdag, januari 24, 2008

Diverse...

Jag vet inte vad jag ska ta mig till med min dotter. Det enda jag vet är att vi måste få hjälp. Jag har pratat med skolsköterskan och hon tog genast tag i problemet. Hon skulle prata med lärarna och rektorn och sen skulle hennes pappa och jag komma på ett möte med både specialistlärare, andra lärare, rektor och skolsköterska. Det känns skönt att skolan ställer upp.
Men det är jätte kämpigt här hemma. När den ena saken är över, blir hon orolig för nästa och nästa och nästa. Hon gråter varje dag, hon äter knappt... Ingen glädje ser jag hos henne alls... Och detta oroar mig otroligt, samtidigt som det är så jobbigt att se sin dotter må så dåligt. Jag vill finnas och hjälpa och jag försöker av hela mitt hjärta men hela tiden blir det fel och jag känner mig maktlös och räcker inte till.
Jag vet inte om det bara är skolan eller det är något annat som ligger bakom. Hon har börjat sakna sin pappa mer och mer och gråter över det med. Hon ringer till honom var och varannan dag, ibland svarar han och ibland inte. Då blir hon ju ännu ledsnare och jag får ta det med.
Imorgon ska hon in och prata med skolsköterskan igen och jag hoppas att det hjälper henne lite och att det händer något fort. Annars måste jag ringa till barnpsykiatri tror jag så hon får ur sig allt...

Jag var och hämtade ut min medicin tidigare idag. Den ska jag ta 4 ggr om dagen så jag hoppas den ska hjälpa och att jag klarar av att ta den så att jag inte blir inlagd igen.

Idag har Jörgen jobbat igen, han var hemma måndag till onsdag eftersom han har/är jätte förkyld men imorse stack han iväg till jobbet. Själv har jag städat och tvättat lite här hemma och sen gick jag och la mig en liten stund var det tänkt men det blev en ganska lång stund. Jag är fortfarande så otroligt trött och mitt järn går inte uppåt heller... Och nu har jag ju även en infektion i kroppen så det gör mig ännu tröttare. Om det nu var möjligt att bli tröttare än vad jag redan var tidigare.

Jag vill tacka dig mamma för alla fina kommentarer du skriver i mina inlägg, det värmer verkligen och det känns skönt att veta att du läser vad jag skriver. Jag älskar dig!!! Utan dig hade jag inte varit där jag är idag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår att det är jobbigt gumman. Tror du inte att det är så att mycket med farmor börjar komma fram nu så att Emelie tänker på det o sen så är ju hennes pappa som han e o någon i skolan kanske har berättat hur bra deras pappa e. Vet ju att man kan ta väldigt illa upp när sånt händer. Om dte är något jag kan göra så bara ring gumman. Skönt att skolan tar tag i det med. Finns här för er.

Hoppas att infektionen försvinner snart och att du får upp ditt järnvärde. Mamma sa att du äter leverpastejsmackor var morgon. Drick apelsinjucie till det och ta inte något med mjälk samtidigt för det gör att kroppen inte tar upp järnet så bra. Dessutom om jag inte har helt fel för mig så är där mycket järn i spenat så ät det. Lägg lite sånt i salladen och blanda lite i maten. Du kan ju göra din egen jucie med så slipper du allt tilsatt socker. Kommer jag på mer så berättar jag det. Men detta funkade för mig och jag behövde inte ta järntabletter alls under min graviditet.

Vi får träffas snart igen. Älskar er. Kram

Anonym sa...

Vad skönt att skolan tar itu med problemet med en gång. Hoppas verkligen det löser sig för Emelie, och även för dig vännen.

*pussar&kramar i mängder*